15 Şubat 2012 Çarşamba

YENİ GÜNAYDIN YAZILARI 10

12 Milyar USD Türkiye’ye ne karşılığı girdi?

EYP’YE “ÇOK GİZLİ” BİLGİ SERVİSİ
GSM Operatörü firmalardan biri Türkiye’ye gelmeden önce Yunanistan’da gizli kapılar ardında çok yüksek değerli tazminat davaları ile boğuşuyordu. Davaların seyri öylesine büyük boyutlara doğru uzanma eğilimi gösteriyordu ki Operatörün iflasın eşiğine geldiği dile getiriliyordu. Uluslar arası kredilendirme kuruluşlarının Operatör’ü yerle bir etmesi için dönen rüşvetin haddi hesabı belli değildi. Sonra birden, Yunanistan’ın bütün tazminat davaları teker teker geri çekilmeye başlandı, kısa sürede de bu akım söndü.
Ne garip bir tesadüftür ki bu dönem Operatör’ün Türkiye’de bir Operatör’ü alma yolunda ciddi adımlar attığı söylentilerinin zirve yaptığı, ardından da Türkiye’deki Operatör’ü almasının kesinleştiği dönemdir.

O günlerde Yunanistan’daki “Kripto Türkler”den aldığım bilgiler, bu bilgilerle birleşince ortaya korkunç bir tablo çıkmaktaydı.
Malum Operatör’e karşı açılan yüklü tazminat davalarının ardında Yunanistan Gizli Servisi EYP’nin ciddi bir lojistik ve moral desteği söz konusuydu. Davaların geri çekilmesini de EYP aynı destekleri geri çekmek suretiyle hızlandırmıştı.
Peki Operatör ile EYP arasında ne oldu da davalar söndü, Operatör iflasın kıyısından kurtuldu?
Atina’da EYP’nin en üst düzeyine kadar sızmış “Kripto Türkler” bu konuyu şu şekilde özetliyorlar;
Operatör, EYP’ye şu taahhüdü veriyor: “Türkiye’deki Operatörü aldığımızda Türkiye’deki tün verileri, kayıtları sizlere vereceğiz. 3G bağlantılarının tamamını da sizinle paylaşacağız”

YUNANİSTAN’I KRİZDEN NE KURTARACAK ? NE KARŞILIĞINDA?

Ege adalarına ALMANYA talip. Yani yeni yüzüyle NAZİLER. AB’den Yunanistan’a kredi açılacak, bedeli de Türkiye’den tahsil edilecek. Nasıl mı? EYP, Türkiye’de aldığı Operatör’den kendisine akan bilgileri Almanya’ya bedeli mukabili devretmeyi ve bundan sonraki tüm akışı Almanya’ya yönlendirmeyi taahhüt etti.
Kısaca komşu, bizim işportaya düşmeyen ÇOK GİZLİ bilgilerimizle krizden çıkabilecek.

Şimdi bazıları bu adam yoksa diğer Mavi Operatör’ün adamı mı, neden Kırmızı Operatör’e yükleniyor diyebilirler. Yakında sıra onlara da gelecek, şimdi bu konunun yasal araştırma sonuçlarını beklemekteyim. Doğaldır ki ukala dümbelekleri sorularıma “Devlet Sırrı” diyerek set çekeceklerdir. Ama artık Türkiye’de Devlet Sırrı kalmadı ki; ırz, namus dümdüz nasılsa… Kozmik belgeler Yüksel Caddesi’nde akşam 20:00’dan sonra yer tezgahlarında sayfa hesabıyla satılıyor. Çok gizli belgelerin bedeli ise tomar hesabı. Gizli belge ise kiloyla satılamayacak kadar ayağa düşmüş durumda.

DOLMABAHÇE’de bir “altın günü”

Efendi davet edildiği Dolmabahçe’deki “altın gününe” gitmeden üç gün önce yaklaşık 10.000 sayfalık kozmik denebilecek bilgiler ulaştırıldı. Amaç “Karşı Devrim”in baş papazını susturmak ve onu, ekibiyle birlikte ihanetten vazgeçirmekti. Ancak Dolmabahçe’de çantalar açıldığında yaklaşık 10.000 sayfalık çok ciddi ve çok gizli bilgiler ortaya döküldüğünde Potamyalı da ona karşı belgeler ve bilgiler sunuverdi. Sonunda maç Efendi’nin ailesinden başlamak ve Genelkurmay Başkanlığı Sanat Danışmanlığı’na getirdiği malum şahıstan dolaşmak ve bazı üst düzey askerlere kadar uzanan belgeler, bilgiler nedeniyle 1-1 berabere bitti.
Peki, bu kadar bilgiyi Potamyalı’nın eline tutuşturan kimdi/kimlerdi?
EYP yani Yunanistan Gizli İstihbarat Örgütü…
Hatırlarsınız ya da dikkatinizi çekmiş olabilir. Türkiye’deki eski operatörün en büyük müşterisi askeri personeldi. Kırmızı Operatör Türkiye’ye yerleştiğinde de cep telefonlarının kapalı olsalar bile verici- alıcı görevi yaptığını Genelkurmay Başkanı dahil pek çok üst düzey dahi bilmiyordu.
Bir gün geldi ve Efendi’ye bir ses kaydı dinletildi. Resmi bürokrat birinin yatak odası kayıtlarıydı. Evinin yatak odasında eşi ile halvet olurken kayda alınmıştı. Resmi bürokrat, VIAGRA kullanmadan nasıl erekte olacağını karısı ile paylaşıyor ve yardımını istiyordu. Karısı da “Aaaaa olur mu parmağım kirlenir, gülerce leş gibi kokar..” diye bu yardımı reddediyordu.
Potamyalı’nın Efendi’nin önüne sürdüğü belge ve bilgiler arasında bunları da solda bırakacak dinleme dökümleri de bulunuyordu.
Aslında Efendi’nin elindeki 10.000 sayfaya yakın müthiş bilgilerin içinde öyle bilgiler vardı ki, Potamyalı’ya bunlardan birini aktarmış olsa, o gün iktidarın başından çekilir ve kendisine yardım ve yataklık edenlerin isimlerini teker teker satıverirdi. Ama Efendi o toplantıya giderken bu bilgilere göz atma ihtiyacı bile hissetmemişti. Neden? Çok yakınından biri, FETTOŞ’un mucizesi bir çapraz kılıçlı onu öylesine ikna etmişti ki Efendi Dolmabahçe’ye NAPOLYON gibi girmiş, “Yoksul Göte” gibi çıkmıştı. FETTOŞ’un çapraz kılıçlısı, Efendi Potamyalı ile görüşmeden önce 28 Şubat’ın simge Orgenerali özel kuryesi ile durumu Potamyalı’ya ulaştırmıştı. Hem de Efendi’nin elindeki 10.000 sayfaya yakın çok gizli bilgi ve belgelerin CD’ye yüklenmiş görüntüleri ile birlikte. Bu arada o tarihlerde üç kişinin nerede olduğunu, hangi adımları attıklarını iyice incelemek gerek birincisi 28 Şubat’ın simgesi, ikincisi “Kıbrıs’ın hiçbir stratejik önemi yok” diyen emekli amiral, üçüncüsü ise Merhum ÖZAL yolda ölümle pençeleşirken ÇOK GİZLİ siyah zarf tipi disketlerini konuttan araklayan üniformalı olan FETTOŞ’un mucizesi; ismi ne mi? E, bir zahmet geçmişte yazdıklarımızı bir okuyuverin. Kaç defa adını ve rütbesini açık açık yazdım, ama kimse ilgilenmedi bile…
İsterseniz, Efendi’nin ve Potamyalı’nın eline geçtiği için hiçbir kıymet-i harbiyesi kalmayan belgelerden birinden birkaç satırı size aktarayım.
“ERGENEKON sürecinde gözaltına alınacaklar/tutuklanacaklar/hüküm giyecekler listesinin en sonunda iki isim var.
Sondan bir önce İ. Melih GÖKÇEK
Sondaki isim R. Tayyip ERDOĞAN…
Belgeyi düzenleyen “NSA (National Security Agency)”…
Yazının başlığını hatırlayıp da eee nerede MI-6 burada diye soranlara diyorum ki, eğer zerre kadar devlet ile bağın varsa git yatak odana ve istiflenmiş donunu silkele arasından ne çıkacak bir gör…
Artık Yunanistan’ı iki yardım paketi güya kendini kurtaracak. Yunan Meclisi yardım paketlerini kabul ettiği gün, UŞAKLIĞI da kabul etmiş oldu ve para karşılığı ONURUNU da sattı. Yunanistan çok kısa bir vadede yani 15-20 yıl içinde kuzu kuzu Mora Yarımadası’na çekilirse, kimse şaşırmasın… Çünkü yukarıda sizlere aktardığım bilgiler ve beklentiler tamamen gerçekleşmiş oldu.
KÜRESEL EŞKIYA, Yunanistan’ın işini tamamladı ve şimdi Türkiye’ye döndü. Ya İRAN, SURİYE ve Lübnan HİZBULLAH’ı konularında benim “ucuz kanım” olursun ya da Yunanistan’dan daha kötü duruma düşersin mesajını gerekli yerlere iletti. Verilen cevap ne miydi? Son 17 gün içinde Türkiye’ye giren 12 milyar USD neyin karşılığı sanıyorsunuz?

Hiç yorum yok: